شما احتمالاً با استفاده از آویشن به عنوان گیاه دارویی و چاشنی غذا آشنا هستید. علاوه بر زنده نگه داشتن طعم غذا ، گیاه آویشن (Thymus vulgaris) نیز منبع اسانس آویشن است.
روغن آویشن دارای خاصیت ضد قارچی ، ضد التهابی و ضد باکتریایی است. این ماده معمولاً به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان ماده ای در دهانشویه یافت شود.
استفاده و فواید روغن آویشن
چندین مطالعه وجود دارد که از توانایی روغن اسانس آویشن در کاهش یا از بین بردن باکتریهای منتقله از مواد غذایی ، حمایت از سلامت قلب و کاهش التهاب در بدن پشتیبانی می کند.
قبل از بیرون آمدن و خرید یک بطری ، مهم است که بدانید که هیچ علامتی مبنی بر اینکه روغن آویشن استفاده شده به خودی خود باعث بهبود هر بیماری خاص خواهد شد.
در حالی که تحقیقات بیشتری لازم است ، تصور می شود روغن آویشن وقتی به عنوان بخشی از برنامه های درمانی کلی استفاده می شود ، نه به عنوان یک درمان انفرادی یا درمانی.
درباره این سایت